© Copyright Pinto Solutions 2016
 

Abri campagne

abri campagneHet reclamebureau Haarlem is de aangewezen partner van Hillenaar Outdoor Advertising voor het ontwerpen van uw abri posters en de implementatie van een succesvolle abri campagne.

Het Reclamebureau Haarlem beschikt over diverse landelijke en selectieve netwerken. Het aantal af te nemen vakken is afhankelijk van het door u gekozen netwerk. Doorgaans wordt een abri campagne voor de duur van 1 week ingepland.

Selectiviteit abri campagne

Alle panelen voor de abri campagne kunnen selectief worden ingeschakeld naar soort locatie en/of op geografische criteria. Vraag ons naar de mogelijkheden.

abri-campagneNetwerken abri campagne
Naast de mogelijkheid tot selectieve inschakeling heeft Reclamebureau Haarlem een aantal netwerken samengesteld die een combinatie vormen van de diverse Abri formaten.

Doelgroep abri campagne
Automobilisten, fietsers, voetgangers en andere weggebruikers.

Spectaculars

Buitenreclame is het medium bij uitstek voor afwijkende en spectaculaire uitingen. Reclamebureau Haarlem heeft veel ervaring met dergelijke abri campagnes.

Hebben wij uw interesse weten te wekken? Neem dan snel contact op middels de bel mij terug knop (linksboven op deze pagina) of bel 023 751 51 82. Mailen kan natuurlijk ook naar:

info@pintosolutions.nl

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op