© Copyright Pinto Solutions 2016
 

Adwords campagne

Adwords Campagne

Met een adwords campagne kunt u snel een gezonde stroom bezoekers naar uw website op gang brengen. Pinto Solutions zorgt ervoor dat u met de juiste zoekwoorden en advertentie teksten al snel zichtbaar bent op de eerste pagina van Google.

Wij hanteren in tegenstelling tot andere online marketing bedrijven:

  • Geen extra kosten per klik
  • Geen extra kosten per maand voor een extra advertentie of advertentie groep
  • Geen extra kosten voor zoekwoorden analyse
  • Geen extra kosten voor het opstellen en implementatie van de campagne

De maandelijkse kosten voor een adwords campagne zijn bij gebaseerd aan uw persoonlijke Google Adwords budget. Dat is het budget dat u maandelijks wilt besteden aan uw adwords campagne. In de tabel hieronder kunt u exact zien wat u per maand gaat betalen:

[table "2" not found /]

Vaak willen onze klanten ook dat er speciale landingspagina’s worden gemaakt zodat er een nog beter resultaat behaald kan worden met de adwords campagne. Wij zorgen ervoor dat deze landingspagina’s ten behoeve van uw adwords campagne ook goed worden geindexeerd voor de natuurlijke zoekmachines. Kosten van dergelijke landingspagina’s bedragen € 150 ,- per stuk.

Heeft u interesse of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op door te bellen naar 023 751 51 82 of vul het contact formulier aan de linkerzijde in.

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op