© Copyright Pinto Solutions 2016
 

Diensten

Pinto Solutions is hét Reclamebureau in Haarlem. Wij zijn een all round reclamebureau waar u terecht kunt voor al uw wensen en behoeften op het gebied van externe communicatie. Wij helpen u bij het schrijven van teksten, het ontwerpen van een advertentie, het maken van een brochure of het verzorgen van een Direct Mailing.

Onder diensten in de menubalk ziet u een totaaloverzicht van ons dienstenaanbod. Staat er niet bij wat u zoekt? Wij gaan graag met u de uitdaging aan om uw wensen te realiseren!

Daarnaast schrijven wij voor gerenommeerde partijen (o.a. Gemeente Haarlem, Syntens, WIT©) volledig uitgewerkte communicatieplannen.

Op het gebied van free publicity heeft ons reclamebureau in Haarlem de beste expertise in huis. Wij hebben een bewezen track record in het genereren van free publicity van lokale media tot aan prime time tv programma’s.

Ook op het gebied van online marketing staat Pinto Solutions, haar mannetje. Met ons bedrijfsonderdeel SEO Bedrijf Advies bouwen wij websites en adviseren wij op het gebied van zoekmachine optimalisatiegoogle adwords campagnessocial media, het versturen van nieuwsbrieven en andere vormen van webvertising.

Kortom wat u plannen op het gebied van externe communicatie ook mogen zijn , wij zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste manier bij uw doelgroep terechtkomt!

Hebben wij uw interesse weten te wekken? Neem dan snel contact op middels de bel mij terug knop (linksboven op deze pagina) of bel 023 751 51 82. Mailen kan natuurlijk ook naar:

info@pintosolutions.nl

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op