© Copyright Pinto Solutions 2016
 

Nieuwsbrief laten maken

Een nieuwsbrief laten maken zorgt niet alleen voor het onderhouden van uw relaties maar ook voor een verhoogde omzet.

Een nieuwsbrief laten maken zorgt dat klanten, medewerkers en leveranciers op de hoogte zijn van de ontwikkelingen bij uw bedrijf en aanbiedingen. Wij zorgen ervoor dat dat wel professioneel gebeurt in uw eigen huisstijl, gepersonaliseerd en voorzien van beeld materiaal.

email marketing

Met onze email marketing tools kunt u heel gemakkelijk relaties beheren, nieuwsbrieven versturen en u krijgt eenvoudig inzicht in uw resultaten. Onze email marketing tools zijn zeer gebruiksvriendelijk en uiterst betrouwbaar.

Email nieuwsbrieven

Wij ontwerpen niet alleen uw nieuwsbrief en voorzien deze van interessante content voor uw doelgroep, maar geven u ook inzicht hoe vaak er op bepaalde onderdelen geklikt wordt. Uniek is dat wij u zelfs inzicht geven hoe vaak uw nieuwsbrief goed is gelezen.

Voordelig nieuwsbrief laten maken

De tarieven voor het versturen van de nieuwsbrief  is afhankelijk van het aantal actieve relaties dat u heeft. Voor 180 euro per jaar heeft u al een abonnement. Voor dit bedrag mag u aan 500 relaties een onbeperkt aantal nieuwsbrieven versturen.

Bij aanvraag van uw proefabonnement voor 1 novembrr 2012 krijgt u (blijvend) 25% korting op onze tarieven.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan 023 751 51 82 of vul het contactformulier aan de linkerzijde in.

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op