© Copyright Pinto Solutions 2016
 

Public Relations

Wij zorgen aan de hand van public relations dat het imago van uw bedrijf een positieve boost krijgt. Er wordt een positieve stroom van berichten van uw bedrijf naar uw doelgroep op gang gebracht. Onze klanten bestaan uit bedrijven, personen en overheidsinstanties (o.a. Gemeente Haarlem).

Bij Public relations van overheidsinstanties worden aan het publiek activiteiten uitgelegd, waarom een bepaalde koers gevaren wordt of hoe een campagne gevoerd gaat worden.

Veel mensen denken dat Public relations voor bedrijven alleen richting consumenten gaat. Public relations voor bedrijven kan ook betrekking hebben op het verbeteren van het imago tussen afdelingen, tussen een bedrijf en haar werknemers of tussen een bedrijf en de overheid.

Voor een groot deel van onze klanten doen wij public relations door middel van een constante stroom van persberichten, social media acties, advertentie campagnes en win acties.

Wij horen graag wat uw wensen op het gebied van public relations zijn en natuurlijk gaan we graag voor u aan de slag! Bel voor een oriënterend gesprek naar 023 751 51 85 of vul het contactformulier aan de linkerzijde in.

Wilt u meer weten over public relations bezoek dan ook eens: http://www.publicrelations.startpagina.nl

Is uw website of huisstijl toe aan vernieuwing?

Neem contact op